Courgettespaghetti met garnalen en tapenade
Ingrediƫnten (voor 2 personen)
- 100 gram spaghetti
- 400 gram courgettespaghetti
- olijfolie
- 6 zongedroogde tomaatjes
- 2 tenen knoflook
- 1 rode peper
- 200 gram grote garnalen
Bereidingswijze
1. Snijdt de zongedroogde tomaatjes in stukjes en pureer ze met 2 el olijfolie met de staafmixer fijn. Breng de tapenade op smaak met wat zout en peper.
2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
3. Snijd de knoflook en de rode peper fijn. Verhit wat olijfolie in een wok of hapjespan en bak de knoflook, garnalen en rode peper een paar minuten op hoog vuur.
4. Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de spaghetti erboven af. Doe beide soorten spaghetti in de pan, voeg de tapenade toe en roer het geheel goed door elkaar. Eet smakelijk!