Gele curry met kip en groenten

Gele curry met kip en groenten

Ingrediƫnten (voor 2-3 personen)

  • 300 gram kipdijfilet
  • 150-200 gram zilvervliesrijst
  • 1 stronk broccoli
  • 1 ui
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 zakje boemboe voor gele curry
  • 1 pakje kokosmelk (200 ml)
  • zonnebloemolie

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de kip en paprika’s in stukjes, snijd de broccoli in roosjes en snipper de ui.
  3. Bak de kip in de olie in een paar minuten gaar.
  4. Voeg de ui toe en bak even mee.
  5. Voeg vervolgens de broccoli en paprika toe en bak mee tot de groenten beetgaar zijn.
  6. Voeg de boemboe voor gele curry en de kokosmelk toe en roer het geheel goed door.
  7. Laat de curry nog een paar minuten op laag vuur koken.
  8. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!